Online upitnik za roditelje

Online upitnik za roditelje

Poštovani roditelji, ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu Roditeljstvo danas: iskustva i izazovi čiji je cilj razumijevanje izazova roditeljstva tijekom odrastanja djece u današnje vrijeme.

Ljubazno Vas molimo da odvojite 15-ak minuta svoga vremena te  ispunite upitnik na poveznici UPITNIK  i omogućite nam bolje razumijevanje iskustava, očekivanja i zahtjeva koje imate u ispunjavanju svoje roditeljske uloge. 

U ovom istraživanju želimo zahvatiti iskustva roditelja koji imaju djecu u ranom i kasnom djetinjstvu, adolescenciji i već „odraslu“ djecu.  U istraživanju mogu sudjelovati roditelji djece različite dobi uz uvjet da imaju (barem) jedno dijete koje još živi kod kuće. Roditelji s više djece trebaju u pitanjima o djetetovom ponašanju dati odgovore o najstarijem djetetu koje živi u zajedničkom kućanstvu.
 
Sudjelovanje u ovom istraživanju je dobrovoljno i anonimno, u skladu s istraživačkim etičkim kodeksom, a prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u znanstvene svrhe. 

Rezultati istraživanja bit će predstavljeni javnosti kroz javna predavanja, u znanstvenim časopisima i objavama na mrežnim stranicama projekta i Sveučilišta u Zadru.

Također, molimo Vas da upitnik proslijedite Vašim kontaktima.

Za sva moguća pitanja u vezi upitnika ili rezultata istraživanja možete nam se obratiti na adresu e-pošte info@roditeljstvo-danas.com.
 
Unaprijed Vam zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i suradnji!

Izv. prof. dr. sc. Ivana Macuka

https://www.soscisurvey.de/roditeljstvodanas/