NOVI Online upitnik za roditelje

  • Naslovna
  • NOVI Online upitnik za roditelje
NOVI Online upitnik za roditelje

Poštovani roditelji, ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu Roditeljstvo danas: iskustva i izazovi čiji je cilj razumijevanje izazova roditeljstva tijekom odrastanja djece u današnje vrijeme.

Ljubazno Vas molimo da odvojite 10-ak minuta svoga vremena te  ispunite upitnik na poveznici (SUVREMENO RODITELJSTVO (google.com)
i omogućite nam bolje razumijevanje iskustava, očekivanja i zahtjeva koje imate u ispunjavanju svoje roditeljske uloge. U istraživanju mogu sudjelovati roditelji djece različite dobi uz uvjet da imaju (barem) jedno dijete u dobi od 3 do 18 godina. 

Sudjelovanje u ovom istraživanju je dobrovoljno i anonimno, u skladu s istraživačkim etičkim kodeksom, a prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u znanstvene svrhe. 
Rezultati istraživanja bit će predstavljeni javnosti kroz javna predavanja, u znanstvenim časopisima i objavama na mrežnim stranicama projekta i Sveučilišta u Zadru.
Također, molimo Vas da upitnik proslijedite Vašim kontaktima.

Za sva moguća pitanja u vezi upitnika ili rezultata istraživanja možete nam se obratiti na adresu e-pošte info@roditeljstvo-danas.com.
 
Unaprijed Vam zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i suradnji!

Izv. prof. dr. sc. Ivana Macuka
Ana Marija Bašić, studentica Odjela za psihologiju

 

UPITNIK SUVREMENO RODITELJSTVO (google.com)